Podzimní dekorace jsou tady!

Sep 5, 2024Novinky, Podzim 2024

🍂 Přijďte se k nám inspirovat a připravit se na příchod podzimu!🍁

I když to venku ještě nevypadá, víme, že podzim se blíží a možná přijde rychleji, než čekáme. A proto je čas začít přemýšlet o podzimní výzdobě. Naše zahradní centrum se ponořilo do překrásných zemitých barev – odstíny oranžové, žluté a hnědé vám připomenou kouzlo tohoto ročního období.

Přijďte se k nám naladit na tu pravou podzimní atmosféru a zároveň se trochu zchladit ve stínu našich krásných rostlin. U nás najdete velký výběr podzimních dekorací – od prvních velkých chryzantém přes několik druhů keramických dýní, sušených rostlin ideálních pro podzimní vazby, až po veselé létající dráčky, která přinesou hravost do každého koutku. Nechybí ani dekorativní jablka, šišky a další přírodní prvky, které dodají vašemu domovu tu pravou podzimní atmosféru.

Ať už si chcete ozdobit terasu, balkon, nebo vchod do domu, máme pro vás vše, co k podzimu patří. A co je nejlepší? Máme tým profesionálů, kteří jsou připraveni vám každý den poradit. Vědí, jaké kombinace květin a doplňků budou ladit k vašemu domu a jak správně pečovat o rostliny, aby vám vydržely co nejdéle.

Nenechávejte návštěvu až na víkend!

Přijďte ještě dnes a objevte kouzlo podzimní výzdoby v našem zahradním centru.

Těším se na vás!

Tým Zahrada Matúšů 🌼

Inspirujte se