Dubnové novinky, které musíte vidět

Apr 7, 2024Rostliny, Obaly na rostliny

Jarní nádech začíná u nás!

Zažijete na vlastní kůži tu pravou jarní atmosféru a objevte širokou škálu novinek pro letošní jaro, které jsme pro vás pečlivě připravili! Vybíráme kvalitní dodavatele, kteří přicházejí s neotřelými nápady, jak zkrášlit zahrady a zútulnit domovy.

Keramika z Nizozemska

Náš nový dodavatel z Nizozemska, vyrábí exkluzivní keramiku. Nabízí kreativní dekorace, obaly na květiny i vázy. Vsadil na design, žádný z květináčů není stejný. Každý má svůj styl a jedinečnost. Zajímavé jsou žíhané vzory, či skvrny v temně modrých barvách nebo šedé a hnědé dekóry v přírodním hávu. Tyto kousky v sobě nesou jedinečný styl a kvalitu, která zaručeně zatraktivní jak váš interiér, tak i exteriér.

Rozšíření sortimentu venkovní keramiky

Pro všechny milovníky zahradničení máme skvělou zprávu! Přivezli jsme novou kolekci venkovní keramiky v přírodních, zemitých či v pestrobarevných barvách. Kolekce zahrnuje různé druhy květináčů, sošek a dalších dekorativních prvků, které dodají vaší zahradě osobitý šarm. Nové vázy vám pomohou přivést jaro až ke stolu.

Máme jen čerstvé rostliny

Jsme nároční na čerstvost a výběr. Čerstvá várka  prvních letošních jahod jsou v prodejně a pravidelně je doplňujeme.

Pro ty z vás, kteří preferují stromy, jsme také přivezli japonské javory, které dodají vaší zahradě eleganci a půvab. Je to solitér, ale i krásný doplněk zahrady. Je i praktický, protože nezabírá příliš mnoho místa a snadno se přizpůsobí jakémukoli prostoru. Buďte inovativní a přidejte do své zahrady japonský javor, který svými rozměry ani svou náročností nezklame!”

Těším se na vás!

Tým Zahrada Matúšů 🌼

Zahradnictví … trochu jinak

Navštivte naše rodinné zahradnictví

Vážení zákazníci dne 8.5.2024 musíme mít ze zákona zavřeno.

X